Tak Sedar....!!

Posted by mt-arramadan | 4:00 PM | , | 0 comments »Assalamualaikum W.B.T

rasanya memang terlambat mengucapkan SALAM RAMADAN. Tapi memang dari awal Ramadhan memang target nak update...cuma tak terupdated2 juga...Maaf la kepada kawan2 yang kunjungi blog ni..tapi tengok tak terupdted2 jugak.

sebenarnya banyak cerita yang ana nak kongsi..bermula dari Ramdhan pertama. Ramadhan tahun ni merupakan Ramadhan pertama ana dan kawan2 di tanah ARAB bumi kinanah ini..

ALhamdulilah selama sepangjang Ramdhan cafe MAwaddah di disini, buka dari jam 3.00 ptg hingga ke 12.00 malam. dan walaupun x begitu ramai custommers yang datang...boleh la jualan nya lebih tinggi dari jualan hari2 biasa di musim panas.( musim panas jualan agak menurun kerana pelajar balik ke tanah air masing2)

kami sembahyang terawikh beramai2 di restoran..(tolak meja bentang daf)

Di hujung2 Ramdhan ni..musim sudah sudah mahu bertukar ker musim sejuk. Dan sekarang pelajar2 pun sudah ada yang kembali ke Mesir ini ( pelajar2 AL-AZHAR )

Dan untuk koleksi2 gambar kami yang terbaru ( Ramadhan ) insyallah akan ana upload..

untuk galeri : .:klik sini :.

" maaf la lambat upload gambar, sebab sekarang ni, ananya LAPTOP ada masalah skit , rajin sangat buat kejer...hehehehehe"

dan insyallah ana akan postkan kisah perjalanan kami ke ALEXANDRIA ( iskandariah ) dalam misi ziarah kawan ASZ. Siddi Sirrin orang kanan Syekh Muksin Laban.
nanti kan post ana ek..hehehehe
(pemalas nak

0 comments